Keurmerk icoon

Mooivakonderwijs is CRKBO geregistreerd en is in het bezit van het NRTO keurmerk.

Niks missen?

Meld je aan voor het laatste mooivakonderwijs-nieuws. Zo weet je altijd wanneer nieuwe cursussen starten of informatie bijeenkomsten plaatsvinden.

blog

Locatie Den Bosch

Goed bereikbaar, inspirerend, voor elk wat wils. Zo is onze leslocatie nabij het centrum van Den Bosch het beste te omschrijven.

Vanaf 2016 organiseren we op deze locatie vakscholing op het gebied van glastechnieken, klussen en verfijnd vakwerk. Op 6 dagen in de week, overdag en in de avond, zijn deelnemers aan de slag met een ervaren vakvrouw of vakman om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

We bieden volwassenenonderwijs vanaf 18 jaar. Een maximumleeftijd bepaalt de deelnemer overigens zelf ;). Doelgerichte en praktijkgerichte vakscholing, variërend van 1 lesdag tot een heel jaarprogramma met meerdere modules. Flexibel en eenvoudig in te plannen naast een baan, gezin of andere bezigheden.

Tijdens onze voorlichtingsmomenten kom je zelf de sfeer proeven en beoordelen of ons programma en werkwijze bij jou passen. Bekijk de agenda voor de mogelijkheden.

Je bent welkom!

Locatie: Paardskerkhofweg, bedrijfsnummer 14, gebouw F, 5223 AJ Den Bosch. Op 500 meter loopafstand van centraal station Den Bosch. Gratis parkeren op het terrein, betaald aan de weg.

Mail: onderwijsbureau@mooivakonderwijs.nl

Contact