Keurmerk icoon

Mooivakonderwijs is CRKBO geregistreerd en is in het bezit van het NRTO keurmerk.

Jasper Mijvis

Leermeester elektrotechniek

Jasper Mijvis

Leermeester elektrotechniek

Elektriciteit, centraal in de maatschappij

Elektrotechniek staat nooit stil, er is altijd weer iets nieuws om te leren. We kunnen niet meer zonder elektriciteit, alles om ons heen draait op elektriciteit of is gemaakt met elektriciteit. Daarom blijf ik het interessant vinden om er mee te werken en die knop om te zetten.

Al op jonge leeftijd geboeid door elektriciteit

Ikben van kleins af aan al geïnteresseerd in techniek. Toen ik 15 was begon ik aan mijn eerste opleiding elektrotechniek. Al snel werd ik gevraagd voor kleine klusjes in en om het huis, tuinverlichting aanleggen of een lamp ophangen. Op mijn kamer schroef ik elk huishoudelijk apparaat open om te kijken hoe het in elkaar zat. Na 3 jaar sterkstroominstallaties en een vliegtuig technische opleiding ben ik terecht gekomen in de avionica-techniek. Sindsdien werk ik alweer 12,5 jaar aan helikopters waar ik elke dag nog steeds iets nieuws leer!

De deelnemer neemt mijn enthousiasme over

Ik ben altijd enthousiast als ik over mijn vak vertel. Ik probeer dat enthousiasme over te brengen naar de cursist. Ik daag elke cursist uit op zijn eigen niveau om net een stapje verder te denken dan de opdracht waardoor ze extra trots zijn op zichzelf als het uiteindelijk lukt. Ook mogen ze bij mij aangeven waar ze net iets meer van zouden willen weten buiten de lesinhoud om.

Niveau van de cursus

De cursus is echt de basis van het vak. Alles wat je moet weten om in huis en tuin, zelfstandig en vooral veilig aan elektriciteit te kunnen werken. De theoretische kennis en praktijkervaring.

De****toekomst van het vak

We kunnen allemaal al niet meer zonder elektriciteit, laat staan in de toekomst. Elektrisch rijden, vliegen en varen is wat er aan zit te komen. Huizen met zonnepanelen en vol domotica worden de standaard.

Het glas is altijd halfvol

Ik ben een vrolijke en opgewekte man die altijd voor een ander klaar staat en help waar ik kan. Een glas is bij mij altijd halfvol. Ik houd van humor. Ook ben ik altijd opzoek naar wat spanning in mijn leven en ga uitdagingen aan.

Wil jij Jasper als leermeester?
Bekijk dan deze cursussen

 • Basiscursus elektra avond Klus & Bouw

  Basiscursus elektra avond

  Over deze basiscursus elektra - avondvariant Een praktijkgerichte cursus voor particulieren en medewerkers van een …

  Kosten €625,-
  Lessen 7
  Locatie Den Bosch
  Bekijk vakscholing
 • Basiscursus elektra overdag Klus & Bouw

  Basiscursus elektra overdag

  Over deze basiscursus elektra - dagcursus Een praktijkgerichte cursus voor particulieren en medewerkers van een …

  Kosten €625,-
  Lessen 4
  Locatie Den Bosch
  Bekijk vakscholing
 • Basisprogramma klusser Klus & Bouw

  Basisprogramma klusser

  Over dit modulaire basisprogramma Voor wie Deelnemers die graag praktisch bezig zijn met klussen in en rond het huis en …

  Kosten €4.745,-
  Lessen 31
  Locatie Den Bosch
  Bekijk vakscholing

Wij maken gebruik van cookies!

Wij gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden.

Meer info